Часом від звичок надзвичайно важко позбутись

Часом від звичок надзвичайно важко позбутись. Особливо від тих, які не приносять тобі безпосередньої шкоди, але інколи заважають. Погодьтесь, шановне товариство, усім відома студентська традиція «відкладати усі справи на завтра». Ще досі живі у моїй пам'яті, студентські роки були апогеєм цієї звички. Моє «дороблю завтра» затягувалось на тривалі періоди в декілька тижнів, що потім компенсувалось наполегливою роботою вночі і закритими очима в університеті.

Коли я вперше почув про внесені до розгляду законопроекти Піфагоровича, я подумав просто: «утка, задля того щоб відволікти народ від євромайдану». Тлумачення: в даному реченні я, порушуючи щойно прийняті бандитські закони, сатирично висміюю той факт, що Піфагорович зумів підрахувати кількість піднятих рук за декілька секунд. Наявність надзвичайних здібностей у наших політиків звичайно є. Пан Єфремов, правда, обмовився, що усі представники народу підкріплять свій голос відповідним підписом. Правда, цього списку, хоча б липового, навіть у провладних ЗМІ не показали.

Продовжимо про звички. Коли провладна більшість влаштувала флеш-моб з підняттям рук, я все ще залишився при своїй думці і моя реакція не змінилась. Тим не менш, мені здалось, що хтось допоможе гаранту прийти до розуміння того, що «ці законопроекти бажано ветувати». А я ще встигну поділитись зі своїми однодумцями своїми міркуваннями щодо повної безглуздості таких спроб клеймування громадян.

Тепер, я пишу. Пишу, з усвідомленням того, що 235 піднятих рук вкрали в мене мої вроджені права, які кожна людина незалежно від своєї національної приналежності має з моменту свого народження. Більше того, вони нівелюють моє прагнення щодо самореалізації себе як журналіста в майбутньому. Ні. Вибачте, я знову поспішаю з висновками. Навпаки. Ці кволі руки, які невидимими нитками піднялись по волі власного господаря, підсилюють моє прагнення, адже мовчати на разі може тільки дурень або боягуз.

Цих антидемократичних змін так багато, що їх обговорення не вартує додаткових абзаців. Відтепер, ми повинні розуміти, що кожного з нас можуть засудити за будь-що, без нашого відома, а потім ще пришити нам навмисне ухиляння від відповідальності.

Примітка.
Дорога стаття 151, Закону № 3879.  Вищенадрукований текст не є висміюванням чого-небудь і кого-небудь. Автор наголошує про важливість боротьби проти шкідливих звичок. Усі можливі випадки збігу даної тематики і політичних процесів в Україні є космічного походження випадковістю.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте