Не їдь за мною, я п'ятий!

Українці і після 16-го січня українці.
Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України „Про судоустрій і статус суддів“ та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» не став на заваді протестному рухові в Україні.

Найпопулярніший жарт серед автомобілістів сьогодні: «Не їдь за мною, я п'ятий! ».
Цікаво, як Віктор Федорович тепер їздитиме на роботу. Чи зменшиться кількість авто в кортежі президента до п’яти автомобілів?

 
А дехто вже спробував виконувати приписи нового законодавства, хоча офіційної публікації закону ще не було. Але ми ж не будемо звинувачувати бідного ДАІшника в необізнаності. До слова, останнього дійсно жаль. Такого страху в очах працівників Державтоінспекції я ще не бачив.

 
Після заборони одягати маски та каски, народ знайшов більш надійний спосіб захисту від ударів по голові кийками. Друшляк чи каструля? В Києві, сьогодні, молоді люди надають перевагу друшляку. По-перше, він не парить голову і його зручніше носити. Дехто навіть каже, що він помітно легший. Але головна його перевага – це міцне руків’я. У разі необхідності, друшляк можна використати для самооборони.



фото із соцмереж
 
Жартуємо з сумом. Нехай кожен залишиться при своїй думці. Але я підтримую людей на вул. Грушевського. Яценюк, учора, проголосив на увесь майдан, що лідера серед опозиції немає. Лідером є сам народ. Народ його і послухав, виступивши на Грушевського. Люди втомились мерзнути на Майдані. А біля палаючих автобусів беркутівців значно тепліше....
Віталій Бурденюк

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте